Despre Tudoria

Tudoria Real Estate va ofera o solutie completa in tranzactiile imobiliare de pe piata Clujeana: Cercetare de piata, identificare imobile, evaluare imobile, negociere, consultanta juridica, consultanta bancara.

Tudoria s-a nascut din necesitatea pe care orice cumparator, vanzator, chirias sau investitor in domeniul imobiliar o are de a fi indrumat de oameni cu experienta, cunoscatori ai noutatilor din domeniu, cunoscatori ai pietei si ale oportunitatilor de investitie, avand in acelasi timp un portofoliu larg de imobile si de relatii.

Creata si administrata de un grup de experti in diferite domenii ce se impletesc in realizarea unei tranzactii de succes, compania Tudoria a adus pe piata clujeana un tip de companie imobiliara care lipsea. Prin experienta personala a administratorilor si a echipei din Tudoria, atat in domeniul imobiliar, cat si in cel bancar si juridic, aveti intr-un singur loc acces la toata expertiza pe care o presupune o tranzactie imobiliara de succes. Aveti acces la toate informatiile, la cele mai pertinente sfaturi, la cele mai bune solutii - de la idee pana la tranzactie.

Pe o piata imobiliara din ce in ce mai dinamica, intr-un sistem bancar pretentios, intr-un sistem legislativ dificil si pe o piata relativ imprevizibila pe termen lung, stim ca o echipa de consilieri experti in toate aceste domenii este cel mai important coechipier pe care il puteti avea.

Asta stim sa facem, asta este ceea ce va oferim.

Tudoria - Proprietati, Tranzactii, Simplu!

Cluj Imobiliare - Tudoria